Máte radi zapekanú brokolicu, no vždy vám niečo k tomuto jedlu chýbalo? Vyskúšajte ju s batátmi, syrom a vynikajúcou smotanovo-vajíčkovou omáčkou.…
Počas sviatkov máme všetkého dostatok. Prídu však aj dni, kedy sme so šalátu prejedení a rybu alebo rezne už nechceme ani…
Obľúbené slávnostnejšie hlavné jedlo, kde kraľuje hovädzina a koreňová zelenina. Omáčku na sviečkovú si zvykneme pripravovať aj k iným druhom mäsa,…
Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…
Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…
Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…