Národné jedlá

Taliansky chlebík focaccia

Počuli ste už o talianskej klasike Focaccia? Ide o tenký chlebík s kvalitným olivovým olejom a bylinkami. Rokmi sa tento recept…

(4.1 / 5)

Heľpianske guľky plnené mäsom

Máte radi guľky na rôzne spôsoby? Sladké plnené tvarohom, slivkou alebo jahodou či džemom, prípadne s mletým mäsom? Dnes sme si…

(4.1 / 5)

Minútkové syrové cestoviny

Neviete, čo dnes variť na obed? Ak máte doma deti, určite si zamilujú cestoviny. To je niečo, čo majú tí najmenší…

(4.1 / 5)

Zemiakové placky so smotanou

Recept na haruľu má samozrejme každá rodina svoj a každý ich pripravuje trochu inak. Toto je za nás najlepší recept, kde…

(4.1 / 5)

Indický Dahl z červenej šošovice

Dahl z červenej šošovice je vynikajúce jedlo obohatené o indické koreniny. Dokonca pôsobí protizápalovo a obsahuje na 100 gramov toľko bielkovín…

(4.1 / 5)

Karlovarská knedľa

Vyzerá absolútne vynikajúco! Karlovarské knedlíky sa u nás robia naozaj len k slávnostnejšiemu menu. Ak však na ne máte chuť, pripraviť…

(4.1 / 5)
x