Cuketa je naozaj kráľovnou letnej zeleniny. Možno ste z nej už robili placky, dávali ju do koláčov alebo ju len tak…
Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…
Koložvárska kapusta je pôvodom maďarský recept, no celkom dobre sa udomácnil aj u nás. Ak ju pripravujete pravidelne, recept už máte…
Keď sa jedná o voňavé a chutné jedlá, zvoľte jednoznačne grécku kuchyňu. Pripomenie vám dovolenku pri mori a navyše nemusíte ani…
Bryndzová polievka alebo ak chcete demikát je jedlo, ktoré poznali a pripravovali aj naše staré mamy. U nás sa väčšinou robievala…
Kto by nemiloval tradičné slovenské jedlo halušky? Problém nastáva jedine v prípade, že si strážime postavu a vyhýbame sa múke. Tento…