Národné jedlá

Indický Dahl z červenej šošovice

Dahl z červenej šošovice je vynikajúce jedlo obohatené o indické koreniny. Dokonca pôsobí protizápalovo a obsahuje na 100 gramov toľko bielkovín…

(4.1 / 5)

Karlovarská knedľa

Vyzerá absolútne vynikajúco! Karlovarské knedlíky sa u nás robia naozaj len k slávnostnejšiemu menu. Ak však na ne máte chuť, pripraviť…

(4.1 / 5)

Bratislavské rožky

Recept na Bratislavské rožky sme skúšali prvýkrát a receptov sme našli mnoho. Aj preto sme prezreli staršie kuchárky a vybrali najlepšie…

(4.1 / 5)

Tradičná poľská zapekanka

Zapeknaku pozná zrejme každý z nás. Ak sa ocitnete v Poľsku, nájdete ju na každom rohu. Je to tradičná forma „fast…

(4.1 / 5)

Vianočné orechové koláčiky

Orechy bezpodmienečne patria k Vianociam. Aj vy máte chuť vyskúšať možno niečo nové, aby nebolo každé vianočné stolovanie rovnaké? Tieto koláčiky…

(4.1 / 5)

Bravčové mäso s dusenou kapustou

Máte radi maďarskú kuchyňu? Potom si tento recept na marinovanú kapustu s mäsom zamilujete. Ak máte radšej pikantnejšie, pridajte čili. Ak…

(4.1 / 5)
x