Národné jedlá

Bravčové mäso s dusenou kapustou

Máte radi maďarskú kuchyňu? Potom si tento recept na marinovanú kapustu s mäsom zamilujete. Ak máte radšej pikantnejšie, pridajte čili. Ak…

(4.1 / 5)

Cuketové halušky

Cuketa je naozaj kráľovnou letnej zeleniny. Možno ste z nej už robili placky, dávali ju do koláčov alebo ju len tak…

(4.1 / 5)

Rýchle plnené kapustové listy

Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…

(4.1 / 5)

Koložvárska kapusta

Koložvárska kapusta je pôvodom maďarský recept, no celkom dobre sa udomácnil aj u nás. Ak ju pripravujete pravidelne, recept už máte…

(4.1 / 5)

Pečené zemiaky po grécky

Keď sa jedná o voňavé a chutné jedlá, zvoľte jednoznačne grécku kuchyňu. Pripomenie vám dovolenku pri mori a navyše nemusíte ani…

(4.1 / 5)

Tradičná bryndzová polievka

Bryndzová polievka alebo ak chcete demikát je jedlo, ktoré poznali a pripravovali aj naše staré mamy. U nás sa väčšinou robievala…

(4.1 / 5)
x