Keď pripravujeme mäso, najmä keď ho vyprážame, chceme, aby bolo vo vnútri šťavnaté a na povrchu krásne chrumkavé. Niekedy sa to…
Kôpor. Niektorými oslavovaný, inými nenávidený. Tak či onak, táto rastlinka, ktorá ľudí od dávna rozdeľuje na dva tábory, je veľmi zdravá,…
Gurmánsky recept, ktorý je úplne jednoduchý? Áno prosím! Tento recept vás možno zaujme natoľko, že ho ešte dnes večer budete robiť…
Pilaf je tradičným pokrmom najmä v krajinách Východnej Európy a obľube sa teší i v juhoázijskej kuchyni. Chutné jedlo, ktorého hlavnou…
Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top…
Kupovali ste si občas fornetti? Jemné, chrumkavé pečivo s rôznymi náplňami, to mu sa nedá len tak odolať. Ak ste občas…