Mäso

Dusené bravčové na hrášku s hranolkami

Premýšľate nad niečím novým, čo by ste najbližšie pripravili na obed? Ak ste milovníci pikantnejších jedál, budete sa vám bravčové na…

(4.1 / 5)

Originálny gruzínsky šašlík

V minulosti sa gruzínsky šašlík pripravoval ako ražniči z jahňaciny priamo na ohni. Dnes sa kuchári snažia pôvod receptu zachovať, no obohacujú ho…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia zapečené s pikantnou kyslou kapustou a mladými zemiačikmi

Máte chuť na niečo tradično-netradičné? Tieto kuracie prsia zapekané s kyslou kapustou sú to práve, čo by ste mohli ochutnať. Kyslosť v kombinácii…

(4.1 / 5)

Morčacie prsia v jogurtovej marináde

Vynikajúci recept, na ktorý som narazila len nedávno. Marinované morčacie mäsko, ktoré je po upečení šťavnaté práve vďaka jogurtu. Mäso môžete…

(4.1 / 5)

Zapekané zemiaky s cuketou

Zemiaky sú nesmierne vďačnou surovinou a svoje o tom vie hádam každá gazdinka. Vieme ich pripraviť na množstvo spôsobov, konzumujeme ich…

(4.1 / 5)

Cuketovo-mäsové karbonátky

Toto jedlo si obľúbite na prvú a to nielen pre jeho chuť, ale aj pre skvelú kombináciu zdravia a výdatnosti. Cukety, ako obľúbená…

(4.1 / 5)
x