Premýšľate nad niečím novým, čo by ste najbližšie pripravili na obed? Ak ste milovníci pikantnejších jedál, budete sa vám bravčové na…
V minulosti sa gruzínsky šašlík pripravoval ako ražniči z jahňaciny priamo na ohni. Dnes sa kuchári snažia pôvod receptu zachovať, no obohacujú ho…
Máte chuť na niečo tradično-netradičné? Tieto kuracie prsia zapekané s kyslou kapustou sú to práve, čo by ste mohli ochutnať. Kyslosť v kombinácii…
Vynikajúci recept, na ktorý som narazila len nedávno. Marinované morčacie mäsko, ktoré je po upečení šťavnaté práve vďaka jogurtu. Mäso môžete…
Zemiaky sú nesmierne vďačnou surovinou a svoje o tom vie hádam každá gazdinka. Vieme ich pripraviť na množstvo spôsobov, konzumujeme ich…
Toto jedlo si obľúbite na prvú a to nielen pre jeho chuť, ale aj pre skvelú kombináciu zdravia a výdatnosti. Cukety, ako obľúbená…