Hovädzie mäso

Mäsové rolády na sviatočný stôl

Žiadne sviatky si nevieme predstaviť bez obľúbeného mäsa. Je jedno či je kuracie, hovädzie alebo bravčové. Keď sa zíde celá rodina,…

(4.1 / 5)

Čevapčiči s pečenými zemiakmi

Pôvod tohto jednoduchého, avšak veľmi chutného jedla je z Balkánu. Nie je možné s presnosťou určiť krajinu, pretože mnohé tvrdia, že…

(4.1 / 5)

Čo na nedeľný obed (2. časť)

Ako často sa svojich blízkych pýtate, čo by si želali na obed? Po rokoch varenia tých istých jedál sa občas pristihneme…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v horčicovej omáčke so šampiňónmi

Domáca fašírka patrí medzi tradičné jedlá Slovákov. Či už je podávaná so zemiakovým šalátom alebo zemiakmi, pripravujeme ju doma pomerne často.…

(4.1 / 5)

Jedlá pripravené v papieri na pečenie

Väčšina z nás používa papier na pečenie na to, aby sa potraviny pečené v rúre nepripiekli o povrch plechu. Papier na…

(4.1 / 5)

Vyprážané rezne s uhorkovým šalátom

Vyprážaný rezeň by sme pokojne mohli nazvať typickým pre Slovákov, pretože vyprážané rezne nás sprevádzajú celým životom. Určite každý z nás…

(4.1 / 5)
x