Zdravé jedlo

Rýchla a voňavá marináda na čerstvé paradajky

Aj vy milujete jesť zeleninu len tak v dobrej marináde, alebo ugrilovanú? Paradajky sú v sezóne celoročne a to najmä vďaka skleníkom. Ak sa…

(4.1 / 5)

Vyprážané zemiaky so smotanovo cesnakovým dresingom

Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…

(4.1 / 5)

Roláda z cuketového cesta plnená voňavými šampiňónmi a syrom

Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…

(4.1 / 5)

Svieži šalát s kuracím mäsom a hroznom

S naozaj zaujímavými šalátmi sa stretávame len výnimočne. Tie najväčšie lahôdky majú možnosť ochutnať len ľudia, ktorí sa pravidelne zúčastňujú fantastických recepcií…

(4.1 / 5)

Pečená koreňová zelenina

Ak máte radi koreňovú zeleninku rovnako ako ja, tento recept si zamilujete. Jeseň je za dverami a to je idálny čas…

(4.1 / 5)

Bazalkové pesto

Pesto je zmes bylín alebo zeleniny, ktorá sa dokonale hodí takmer ku všetkému. Na hrianku, do cestovín, k rizotu, do polievok, môžete…

(4.1 / 5)
x