Aj vy milujete jesť zeleninu len tak v dobrej marináde, alebo ugrilovanú? Paradajky sú v sezóne celoročne a to najmä vďaka skleníkom. Ak sa…
Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…
Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…
S naozaj zaujímavými šalátmi sa stretávame len výnimočne. Tie najväčšie lahôdky majú možnosť ochutnať len ľudia, ktorí sa pravidelne zúčastňujú fantastických recepcií…
Ak máte radi koreňovú zeleninku rovnako ako ja, tento recept si zamilujete. Jeseň je za dverami a to je idálny čas…
Pesto je zmes bylín alebo zeleniny, ktorá sa dokonale hodí takmer ku všetkému. Na hrianku, do cestovín, k rizotu, do polievok, môžete…