Kyslá smotana je vďačná zložka, ktorá sa používa najmú v začiatkoch pečenia ako plnka. Jej kvality však netreba podceňovať. Ak sme napísali,…
Taliani sú síce obľúbenejší ako tvorcovia fantastických cestovín, no vedia urobiť aj naozaj nebesky dobré sladkosti. Medzi jednu z nich patria aj …
Veľmi preslávený koláč, ktorý možno poznáte aj vy. Dezert sa v originálnom znení nazýva „Tarte Tatin“ a jedná sa o francúzsky…
Sezóna jesenného ovocia je v plnom prúde a aj máte zrejme doma kopu hrušiek. Aby ste nemuseli všetky zavárať alebo ich nenechali pohniť,…
Ak už neviete, čo pripraviť svojim blízkym na raňajky, vyskúšajte obrátenú variantu muffinov. Nebudú sladké, ale slané a vaši blízki sa za…
Ochutnali ste už niekedy chalvu, chak-chak, alebo uram? Ak áno, máte bod k dobru! Lenže vyskúšali ste ich niekedy pripraviť aj doma?…