Tradičné pečivo alebo sladký koláč na nedeľné popoludnie? Brusnicové vence si zamilujete už len preto, ako vyzerajú. Sú chutné, sladké, priam…
Poznáte históriu slávnej dobošky? Začala sa písať ešte v roku 1885, kedy cukrár Jozsef Dobosz na maďarskej cukrárskej výstave prezentoval svoj nový…
Mäkučké nadýchané cesto a famózny osviežujúci krém. Roláda plná ananásu a kokosovej chuti si vás získa už po prvom súste. Práve…
Tradičné a predsa iné. V každej kuchyni chutia inak a predsa rovnako skvele. A vlastne prečo by nemohli? Koláče, ktoré sa dedia z generácie na generáciu,…
Ak ste ešte nikdy nepočuli meno Emil Gerbeaut, potom si ho určite zapamätáte, ak vyskúšajte pripraviť jeho slávny zákusok. Receptúra je…
Chutnali ste už niekedy marocké palacinky? Ich rozdiel oproti klasickým palacinkám spočíva v tom, že sa pečú len z jednej strany. Sú mimoriadne…