Pri tomto recepte je veľmi dôležitá kvalita. Hovorím o kvalite pomarančov, z ktorých budeme vyrábať dnešný recept. Ak natrafíte na také,…
Mimoriadne známy a lahodný zákusok, ktorý na Slovensku ľudovo voláme Oblíž prst, je v skutočnosti tzv. americký krémeš. A pôvod má naozaj v Amerike, odkiaľ…
Milovníci lístkového cesta pozor! Tento recept vás dostane! Je neuveriteľne jednoduchý a veľmi chutný. Okrem toho je ideálnym receptom na prípravu pre…
Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…
Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…
Jedinečný zákusok si často predstavujeme ako taký, ktorý nám naservírujú v cukrárni a je upečený rukou absolútneho profesionála. Omyl! Naozaj dokonalý zákusok si…