Lievance, alebo ako ich volám ja „pancakes“, sú u nás doma veľmi obľúbeným jedlom. Ich príprava je oveľa rýchlejšia ako pri…
Každý človek varí ryžu trochu inak. Ja napríklad som podedila postup od maminy a ryžu varím vždy podľa jej receptu. Keď…
Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…
Poznáte klasické české Honzovy buchty? Tentokrát ich naplníme makom. Recept je pomerne jednoduchý, len klasické kysnuté cesto, s ktorým sa pracuje…
Kura na čínsky spôsob je geniálny tip, ako pripraviť najbližšie kuracie prsia, ktoré máte v chladničke. Toto jedlo si nemusíte dať…
Rizoto nie je len spomienka na školské jedálne. Ak si ho navaríte doma, pridáte obľúbenú zeleninku a mäso, máte o večeru…
Oznámenia