Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…
Nebaví vás už k mäsu dookola pripravovať pečené, varené, či pučené zemiaky? Hľadáte niečo, čo bude trochu netradičné, no použijete domáce…
Lievance, alebo ako ich volám ja „pancakes“, sú u nás doma veľmi obľúbeným jedlom. Ich príprava je oveľa rýchlejšia ako pri…
Každý človek varí ryžu trochu inak. Ja napríklad som podedila postup od maminy a ryžu varím vždy podľa jej receptu. Keď…
Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…
Poznáte klasické české Honzovy buchty? Tentokrát ich naplníme makom. Recept je pomerne jednoduchý, len klasické kysnuté cesto, s ktorým sa pracuje…