Tipy na večeru

Hovädzia sviečkovica s brusnicovou omáčkou

Spojenie slanej a sladkokyslej chuti je vždy niečo výnimočné. Ak obľubujete encián alebo tradičnú sviečkovú spolu s brusnicovou omáčkou, dnes posunieme…

(4.1 / 5)

Zemiakové knedle ako od babičky

Vedeli ste, že zemiaky sa pôvodne podávali ako lahôdka pri kráľovských hostinách? U bežných ľudí sa udomácnili až v 17. storočí…

(4.1 / 5)

Bravčový paprikáš

Mäso si zvyčajne vyžaduje dlhšiu prípravu, no tento recept zvládnu aj začiatočníci. Paprikáš patrí k najčastejšie pripravovaným jedlám. Hodí sa k…

(4.1 / 5)

Šťavnaté bravčové rezne v alobale bez vyprážania

Na klasické rezne nedá nikto dopustiť. Sú však spôsoby, ako ich pripraviť trochu zdravšie, bez vyprážania a neželaného zápachu v kuchyni.…

(4.1 / 5)

Ražniči na plechu

Máte radi výber zbojníckych pochúťok? Dnes si pripravíme ražniči, ktoré si môžeme pripraviť v lete na grilovačkách, prekladané čerstvou zeleninou, no…

(4.1 / 5)

Oškvarkové pagáče

Chutné na raňajky, desiatu ale aj k vínu, či pivu. Oškvarkové pagáče chutia každému a recepty sa medzi gazdinkami šíria rýchlosťou…

(4.1 / 5)
x