Tipy na obed

Krevety na cesnaku v smotanovej omáčke

Máte radi krevety, no lámete si hlavu s tým, ako ich pripraviť? Dôležité je nešetriť na nich a kúpiť si kráľovské.…

(4.1 / 5)

Pečená zelenina so syrom

Kedysi bola zeleninová misa považovaná za jedlo chudobných. Dnes zeleninové jedlá valcujú kulinársky trh. Aj pri takýchto receptoch je priestor na…

(4.1 / 5)

Kuracie fašírky plnené syrom

Fašírky má rád zrejme každý. Skvelé je, že môžete pripraviť vegetariánske ale aj klasické mäsové, či už z mletého mäsa alebo…

(4.1 / 5)

Avokádový šalát

Avokádo sa stáva čoraz viac obľúbenou surovinou mnohých Slovákov. Na našom trhu ale nie je také žiadané dlho. Avokádo obsahuje mnoho…

(4.1 / 5)

Hubový perkelt

Máte radi huby na smotane spolu s maslovými haluškami? U nás je to veľmi obľúbené jedlo, pokiaľ chceme vymeniť mäso za…

(4.1 / 5)

Domáce zeleninové hranolky

Určite sa vám už stalo, že vám došli nápady na prílohy k nedeľnému obedu. Ryža a klasické varené zemiaky nikomu nechutia…

(4.1 / 5)
x