Keď sa povie tradičný slovenský obed, mnoho z nás si okamžite predstaví bryndzové halušky. Zabúdať však netreba ani na šťavnatý a…
Sezónna zelenina a niečo malé aj pre milovníkov mäsa. Pripravte si na jednom plechu pečenú zeleninu, ku ktorej pridáte nejakú fajnú…
Palacinky nemusia byť len sladké! Práve preto sme sa inšpirovali receptom na slanú verziu a prinášame vám recept na špenátové palacinky,…
Krémová hrášková polievka sa na jeseň hodí dokonale. V úvode poradíme ešte jeden tip. Do tejto polievky pridávame buď opečený starší…
Nie je gaštan ako gaštan. Je rozdiel medzi pagaštanom konským a gaštanom jedlým. Tie, ktoré vidíme momentálne na zemi pri každom…
Červená repa má mnoho vitamínov, ktoré sú pre naše telo dôležité. Ak sa ju chystáte zavárať, odložte si pár kúskov aj…