Prílohy

Fit zelerové hranolky

Tento recept je priamym dôkazom toho, že hranolky nemusia byť len vyprážaným, ťažkým jedlom plným oleja. Zároveň sa presvedčíte, že zdravé…

(4.1 / 5)

Plnené zemiaky

Vo Francúzsku volajú „julienne“ zvláštny spôsob rezania mladej zeleniny. V našom chápaní to však znamená niečo iné. Ide o vynikajúcu zemiakovú misku plnenú…

(4.1 / 5)

Pečené zemiaky

Zemiaky sú skvelá a najvšestrannejšia príloha. Dajú sa použiť k zelenine, k mäsu, do cesta. Môžete si ich vychutnať vo forme hranolčekov, zemiakovej kaše,…

(4.1 / 5)

Zemiakové pagáče od babičky

Môj priateľ obľubuje skôr slané maškrty ako tie sladké. Vyskúšala som preto už mnoho receptov ale najviac sa ujal práve tento,…

(4.1 / 5)

Pikantné nakladané uhorky bez octu

Niektoré recepty putujú z ruky do ruky. Tradujú sa z rodiny do rodiny a takýmto spôsobom prechádzajú aj z rodných krajín do susedných. Domáce uhorky…

(4.1 / 5)

Talianska focaccia

Focaccia- tenký chlebík z pšeničnej múky, ktorý je považovaný za predchodcu dnes známej pizze. Má podobný tvar a dokonca aj chuť.…

(4.1 / 5)
x