Prílohy

Pečené zemiaky

Konzumné zemiaky zväčša používame ako prílohu a nepremýšľame nad spôsobmi, ako by sa dala ich príprava obmeniť. Aká škoda! Keby sme to…

(4.1 / 5)

Recepty s novými zemiakmi

Malé, chutné a voňavé – presne také sú nové zemiaky, ktoré mnohí z nás milujú. Hodia sa ako príloha k rozličným…

(4.1 / 5)

Domáce mini-maslové croissanty

Mysleli ste si, že croissanty sú len výsadou Francúzov, alebo pekární? V žiadnom prípade. Fantastické domáce maslové croissanty si môžete pripraviť aj…

(4.1 / 5)

Lístkové cesto plnené šunkou a syrom

Milujete rýchle a chutné jedlá, na ktorých si pochutí celá rodina? Talianske závitky nazývané „girelli“ vás potešia a ich jednoduchú chuť si užijete…

(4.1 / 5)

Zapekané zemiaky s cuketou

Zemiaky sú nesmierne vďačnou surovinou a svoje o tom vie hádam každá gazdinka. Vieme ich pripraviť na množstvo spôsobov, konzumujeme ich…

(4.1 / 5)

Pilaf

Počuli ste už jedle s názvom pilaf? Jedná sa o tradičné uzbecké jedlo, pričom najčastejšie sa pripravuje pilaf práve z jahňacieho…

(4.1 / 5)
x