Prílohy

Zapekané zemiaky s cuketou

Zemiaky sú nesmierne vďačnou surovinou a svoje o tom vie hádam každá gazdinka. Vieme ich pripraviť na množstvo spôsobov, konzumujeme ich…

(4.1 / 5)

Pilaf

Počuli ste už jedle s názvom pilaf? Jedná sa o tradičné uzbecké jedlo, pričom najčastejšie sa pripravuje pilaf práve z jahňacieho…

(4.1 / 5)

Paella

Ak ste už mali to šťastie a navštívili ste jedno z miest Španielska, určite ste sa stretli s týmto jedlom. Paellu…

(4.1 / 5)

Zapekane rizoto

Milovníci ryže a rizota si obľúbia tento nie celkom tradičný spôsob prípravy ryže, ako hlavného jedla. Najlepšie na tomto recepte je to,…

(4.1 / 5)

Syrové placky z jogurtovo-tvarohového cesta

Na prvý pohľad by to mohlo vyzerať, že ide o obyčajné placky. Uisťujeme vás však, že tieto placky sú niečo oveľa lepšie.…

(4.1 / 5)

Netradičný domáci chlieb

Domáci chlebík, tak ako ho nepoznáme. Pokojne ho môžeme nazvať bratrancom indického čapátí, arménskej lavaš, či irackej lafy. Tak či onak,…

(4.1 / 5)
x