Jedlo, ktoré neurazí nijakého milovníka mäsa, môže vyzerať aj ako obyčajné vyprážané taštičky. Podstatné je, čo sa v nich nachádza a v tomto prípade…
Červená šošovica je v poslednom čase v móde nielen preto, lebo je chutná a oživí každé jedlo svojou farebnosťou, ale aj preto, že ju…
Plnené kapustné listy sú tradičným receptom, ktorý majú mnohí v obľube. Dajú sa pripraviť na mnoho spôsobov a dnes si ukážeme…
Spojenie slanej a sladkokyslej chuti je vždy niečo výnimočné. Ak obľubujete encián alebo tradičnú sviečkovú spolu s brusnicovou omáčkou, dnes posunieme…
Mäso si zvyčajne vyžaduje dlhšiu prípravu, no tento recept zvládnu aj začiatočníci. Paprikáš patrí k najčastejšie pripravovaným jedlám. Hodí sa k…
Na klasické rezne nedá nikto dopustiť. Sú však spôsoby, ako ich pripraviť trochu zdravšie, bez vyprážania a neželaného zápachu v kuchyni.…