Mnoho ľudí nemá rado fašírky práve preto, že sa pripravujú z mletého mäsa. Nech už je dôvod akýkoľvek, mleté mäso svojim vzhľadom…
Ako často využívate v kuchyni cícer? Z tejto čoraz populárnej suroviny sa dokonca dajú pripraviť aj dezerty. To však nie je…
Jar je sezóna, kedy telu doprajeme čerstvosť v podobe fajnovej zeleniny a ovocia. Ak aj vy s teplom prechádzate skôr na…
Krásne slnečné počasie, ľahký vánok a voľný deň, to všetko nás vyháňa na prvé grilovačky. Ak nie ste milovníkom mäsa, alebo…
Vždy keď ma prepadne chuť na niečo sladké, snažím sa vybrať si takú maškrtu, ktorá najmenej uškodí mojej postave. A to…
Túto pochúťku si môžette spraviť na raňajky, večeru, prípadne aj ako hlavný chod, ak to s niečím skombinujete. Jedná sa o…