Koláče a dezerty

Vianočné medovníčky

Kedy pečiete medovníky vy? Ja začínam už 6 týždňov pred Vianocami, pretože som rada pripravená skôr a aspoň mi ostáva viac…

(4.1 / 5)

Najlepšie piškótové cesto

Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…

(4.1 / 5)

Čokoládový krémeš

Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…

(4.1 / 5)

Tiramisu rezy

Jedinečný zákusok si často predstavujeme ako taký, ktorý nám naservírujú v cukrárni a je upečený rukou absolútneho profesionála. Omyl! Naozaj dokonalý zákusok si…

(4.1 / 5)

Falošný marcipán

Ešte pred desiatimi rokmi zdobili torty len vyučení cukrári. Obdivovali sme dokonalé tvary, obrazce, čipky či modelované kvety, ktoré dokázali na…

(4.1 / 5)

Medovo-orechové rezy

Medový zákusok má mnoho podôb, no takýto fantastický medový rez v kombinácii s chutnými orechmi ste ešte nemali! U nás je…

(4.1 / 5)
x