Kedy pečiete medovníky vy? Ja začínam už 6 týždňov pred Vianocami, pretože som rada pripravená skôr a aspoň mi ostáva viac…
Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…
Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…
Jedinečný zákusok si často predstavujeme ako taký, ktorý nám naservírujú v cukrárni a je upečený rukou absolútneho profesionála. Omyl! Naozaj dokonalý zákusok si…
Ešte pred desiatimi rokmi zdobili torty len vyučení cukrári. Obdivovali sme dokonalé tvary, obrazce, čipky či modelované kvety, ktoré dokázali na…
Medový zákusok má mnoho podôb, no takýto fantastický medový rez v kombinácii s chutnými orechmi ste ešte nemali! U nás je…