Aj napriek tomu, že k zeleným paradajkám má mnoho ľudí výhrady, sú skutočne skvelou kulinárskou pochúťkou, ktorú pripravujú v tých najlepších reštauráciách. Ak…
Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…
Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…
Syrové polievky sú veľmi obľúbenou pochúťkou najmä vo Francúzsku. Niet sa čo čudovať, veď je to krajina, ktorá je svojimi syrmi…
Ak máte radi koreňovú zeleninku rovnako ako ja, tento recept si zamilujete. Jeseň je za dverami a to je idálny čas…
Keď si chceme dochutiť obed, veľmi často siahneme po kečupe, majonéze alebo omáčkach, ktoré majú podobné zloženie či tieto produkty obsahujú.…