Aj vy milujete jesť zeleninu len tak v dobrej marináde, alebo ugrilovanú? Paradajky sú v sezóne celoročne a to najmä vďaka skleníkom. Ak sa…
Jedli ste už originálnu upíriu cesnačku? Samozrejme, žartujeme. Tejto polievky by sa upíri, ak by nejakí existovali, báli ako čerti. No…
Tradičný krehký dezert z bielkov má svoje korene vo Francúzsku. Nadýchané a ľahučké pusinky sa hodia ako maškrta ku káve alebo…
Aj napriek tomu, že k zeleným paradajkám má mnoho ľudí výhrady, sú skutočne skvelou kulinárskou pochúťkou, ktorú pripravujú v tých najlepších reštauráciách. Ak…
Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…
Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…