Tipy na obed

Teplá horčicová omáčka

Najjednoduchšia omáčka je tá, do ktorej nejde veľa surovín. Pri omáčkach patria medzi základné suroviny maslo a smotana, no dnes sa…

(4.1 / 5)

Zelerové hranolky s kurkumou a bylinkami

Zeler je veľmi aromatická zelenina, ktorú často používame práve do poctivého vývaru. Veľkou výhodou však je, že vám môže nahradiť aj…

(4.1 / 5)

Pečené kuracie stehná s kyslou kapustou a slaninou

Chystáte sa pripravovať kuracie stehná? Namiesto toho, aby ste ich len klasicky upiekli a podávali s ryžou, vyskúšajte k nim pridať…

(4.1 / 5)

Marocký mrkvový šalát

Vynikajúci mrkvový šalátik, ktorý sa hodí na všetky grilovačky. Je svieži a keď sa dobre ochutí, zamilujete si ho aj na…

(4.1 / 5)

Rýchle plnené kapustové listy

Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…

(4.1 / 5)

Kukurica pečená v rúre

Ako varíte kukuricu vy? Väčšinou ju dáme do hrnca a necháme variť, potom ju posolíme, dáme na ňu trošku masla a…

(4.1 / 5)
x