Najjednoduchšia omáčka je tá, do ktorej nejde veľa surovín. Pri omáčkach patria medzi základné suroviny maslo a smotana, no dnes sa…
Zeler je veľmi aromatická zelenina, ktorú často používame práve do poctivého vývaru. Veľkou výhodou však je, že vám môže nahradiť aj…
Chystáte sa pripravovať kuracie stehná? Namiesto toho, aby ste ich len klasicky upiekli a podávali s ryžou, vyskúšajte k nim pridať…
Vynikajúci mrkvový šalátik, ktorý sa hodí na všetky grilovačky. Je svieži a keď sa dobre ochutí, zamilujete si ho aj na…
Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…
Ako varíte kukuricu vy? Väčšinou ju dáme do hrnca a necháme variť, potom ju posolíme, dáme na ňu trošku masla a…