Tipy na obed

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…

(4.1 / 5)

Kurací paprikáš s haluškami

Aj vy ste sa vrátili do svojho detstva, keď vám paprikáš robila stará mama a k nemu boli vždy domáce halušky?…

(4.1 / 5)

Kuracie penne na smotane

Aj vy máte občas pocit, že skutočne neviete, čo navariť? Zároveň by ste si radi dali niečo rýchle a jednoduché, pričom…

(4.1 / 5)

Pečené plnené zemiaky

Nebaví vás už k mäsu dookola pripravovať pečené, varené, či pučené zemiaky? Hľadáte niečo, čo bude trochu netradičné, no použijete domáce…

(4.1 / 5)

Americké pancakes alebo palacinky po americky

Lievance, alebo ako ich volám ja „pancakes“, sú u nás doma veľmi obľúbeným jedlom. Ich príprava je oveľa rýchlejšia ako pri…

(4.1 / 5)

Ako uvariť ryžu, aby sa vždy podarila

Každý človek varí ryžu trochu inak. Ja napríklad som podedila postup od maminy a ryžu varím vždy podľa jej receptu. Keď…

(4.1 / 5)
x