Tipy na obed

Zapekané cestoviny

Vďaka tomuto receptu môžete priniesť trochu chuti Grécka aj k vám domov. Stačí vybrať zapekaciu misu, zmiešať zopár surovín a nevídaná lahôdka…

(4.1 / 5)

Mäsové koláčiky

Tradičný koláč Samsa je vyrábaný zo špeciálneho cesta a pečený pomocou špeciálnej technológie. V tom najideálnejšom prípade sa pečie na kachlovej peci na…

(4.1 / 5)

Šalát Negresco

Receptov na dobré, chutné a zdravé šaláty nikdy nie je dosť. Keďže vo všeobecnosti naša populácia konzumuje málo ovocia a zeleniny, rozhodli sme…

(4.1 / 5)

Fit zelerové hranolky

Tento recept je priamym dôkazom toho, že hranolky nemusia byť len vyprážaným, ťažkým jedlom plným oleja. Zároveň sa presvedčíte, že zdravé…

(4.1 / 5)

Plnky naslano

Cuketové rolky nie sú len najlepším predjedlom na sviatočný stôl, ktoré nádherne vyzerá a ešte lepšie chutí, ale aj sviežim letným pokrmom,…

(4.1 / 5)

Plnené zemiaky

Vo Francúzsku volajú „julienne“ zvláštny spôsob rezania mladej zeleniny. V našom chápaní to však znamená niečo iné. Ide o vynikajúcu zemiakovú misku plnenú…

(4.1 / 5)
x