Zemiaky sú skvelá a najvšestrannejšia príloha. Dajú sa použiť k zelenine, k mäsu, do cesta. Môžete si ich vychutnať vo forme hranolčekov, zemiakovej kaše,…
Klasické obaľované rezne si doprajeme najmä na nedeľný obed. Občas však hľadáme nejakú obmenu, pretože chceme vyskúšať čosi nové. Dnes tu…
Receptov na lievance existuje obrovské množstvo. Nečudo, tento chutný pokrm sa dá pripravovať na sto spôsobov. Kto už niekedy lievance robil…
Neviem ako u vás, ale u nás môžu byť halušky v každej forme. Práve pre to som sa rozhodla prísť s niečím novým, neokukaným. Tento…
Focaccia- tenký chlebík z pšeničnej múky, ktorý je považovaný za predchodcu dnes známej pizze. Má podobný tvar a dokonca aj chuť.…
Jačmennú kašu si väčšina z nás pamätá ako raňajky u babičky. Doma sme ju nechceli, pretože bola príliš zdravá. Viac nám chutili džemy,…