Tipy na obed

Pečené zemiaky

Zemiaky sú skvelá a najvšestrannejšia príloha. Dajú sa použiť k zelenine, k mäsu, do cesta. Môžete si ich vychutnať vo forme hranolčekov, zemiakovej kaše,…

(4.1 / 5)

Kuracie rezne z rúry

Klasické obaľované rezne si doprajeme najmä na nedeľný obed. Občas však hľadáme nejakú obmenu, pretože chceme vyskúšať čosi nové. Dnes tu…

(4.1 / 5)

Kefírové lievance

Receptov na lievance existuje obrovské množstvo. Nečudo, tento chutný pokrm sa dá pripravovať na sto spôsobov. Kto už niekedy lievance robil…

(4.1 / 5)

Syrové halušky

Neviem ako u vás, ale u nás môžu byť halušky v každej forme. Práve pre to som sa rozhodla prísť s niečím novým, neokukaným. Tento…

(4.1 / 5)

Talianska focaccia

Focaccia- tenký chlebík z pšeničnej múky, ktorý je považovaný za predchodcu dnes známej pizze. Má podobný tvar a dokonca aj chuť.…

(4.1 / 5)

Dusené mäso s krúpami

Jačmennú kašu si väčšina z nás pamätá ako raňajky u babičky. Doma sme ju nechceli, pretože bola príliš zdravá. Viac nám chutili džemy,…

(4.1 / 5)
x