Tipy na obed

Vyprážané cuketové rolky so šunkou a syrom

Receptov, kde môžete využiť cuketu nie je nikdy dosť. Táto svieža potravina naberá v poslednom období čoraz viac na obľúbenosti. Je to…

(4.1 / 5)

Domáca baklažánová omáčka

Baklažán je zelenina, ktorá sa nepripravuje až tak často. Napriek tomu, že jedlá z neho sú ľahké a výdatné zároveň a navyše veľmi chutné.…

(4.1 / 5)

Francúzske zemiaky trochu inak

Aj vám sa pri pomyslení na párky začnú spájať všetky tie nepríjemné spomienky zo školskej jedálne? Tento recept taký určite nebude.…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia na hríboch

Klasika, ktorá nikdy neomrzí a zachráni každý nečakaný obed. Ak potrebujete urobiť obed alebo večeru naozaj nečakane rýchlo, potom si založte tento…

(4.1 / 5)

Fajnové klobásky ala čevapčiči

Podobajú sa na naše čevapčiči, no predsa sú v niečom iné. Poznali ich už v staroveku, no svoju najväčšiu slávu získali v období stredoveku…

(4.1 / 5)

Najlepšie recepty s paradajkami

Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…

(4.1 / 5)
x