Receptov, kde môžete využiť cuketu nie je nikdy dosť. Táto svieža potravina naberá v poslednom období čoraz viac na obľúbenosti. Je to…
Baklažán je zelenina, ktorá sa nepripravuje až tak často. Napriek tomu, že jedlá z neho sú ľahké a výdatné zároveň a navyše veľmi chutné.…
Aj vám sa pri pomyslení na párky začnú spájať všetky tie nepríjemné spomienky zo školskej jedálne? Tento recept taký určite nebude.…
Klasika, ktorá nikdy neomrzí a zachráni každý nečakaný obed. Ak potrebujete urobiť obed alebo večeru naozaj nečakane rýchlo, potom si založte tento…
Podobajú sa na naše čevapčiči, no predsa sú v niečom iné. Poznali ich už v staroveku, no svoju najväčšiu slávu získali v období stredoveku…
Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…