Klasika, ktorá nikdy neomrzí a zachráni každý nečakaný obed. Ak potrebujete urobiť obed alebo večeru naozaj nečakane rýchlo, potom si založte tento…
Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…
Našťastie, sezóna cukety ešte stále trvá, čo nás nielen teší, ale nám aj šetrí miesto v peňaženkách. Cuketa je totiž lacná zelenina,…
Baba ganoush vychádza z blízkovýchodnej kuchyne a je jednou z najobľúenejších a najčastejšie pripravovaných jedál ľudí žijúcich najmä v Libanone, Sýrii a Palestíne. Základom nátierky je čerstvo…
Máte chuť na fantastickú prílohu k obedu, chcete pripraviť lahodný pokrm na rodinnú grilovačku alebo si radi zgustnete na ľahkej večeri…
Počas sezóny mladých zemiačikov by bolo hriechom nepripraviť si ich aspoň raz do týždňa. Takéto zemiaky vynikajúco chutia aj samotné, osolené…