Mäso

Voňavá pohánková kaša s mäsom

Jedna z najzdravších a zároveň aj najstarších surovín na našom území je pohánka. Mnoho ľudí už na jej fantastickú chuť zabudlo, no stále…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Grécka kuchyňa okrem mnohého iného miluje a priam preferuje mleté mäso v rôznych formách a podobách. Dnes sme pre vás pripravili tradičné grécke mäsové…

(4.1 / 5)

Hovädzie po arménsky

Chašlama je veľmi známy a veľmi starý arménsky recept. Na jeho prípravu sa používa prevažne jahňacie a teľacie mäso, ale keďže…

(4.1 / 5)

Plnená tekvica

Jesenné recepty sú jedny z najchutnejších z úplne prozaického dôvodu. Práve v tomto ročnom období v kuchyni najradšej využívame všetky produkty, ktoré ponúkne záhrada, sezóna,…

(4.1 / 5)

Kuracie placky so syrom

Netradičná príprava, no o to lepšia chuť. Kuracie placky sú tým najlepším možným variantom úpravy mäsa. Nemusíte ho mlieť, ale ostane krásne…

(4.1 / 5)

Kurča pečené na citrónoch

Každá gazdiná má iste svoj zaručený recept, ako pripraviť lahodné pečené kura. Spoľahlivý obed, ktorý vás nestojí veľa, jeho príprava je…

(4.1 / 5)
x