Väčšina z nás je zvyknutá na to, že príloha ku mäsu býva často zelenina, ryža alebo zemiaky. Ale mäso a zemiaková…
Buď ho milujete alebo nenávidíte. Tatarák bola kedysi klasika v každom pohostinstve. Neskôr bol zakázaný a v Českej republike dostal viac…
Asi každý, kto má rád domácu stravu, pozná ten pocit, keď jednoducho neviete, čo by ste mali navariť. Niekedy chcete niečo…
Kura na obed je už akási klasika, ktorú oceníme nielen v nedeľu. Avšak, niekedy už máme jednoduchých pečených kuracích stehien dosť,…
Poznáte to, nestíhate a potrebujete navariť niečo rýchle, ale zároveň chutné. Vtedy vám určite napadne najjednoduchšia možnosť, a tou je soté.…
Urobiť dobrú bravčovú panenku tak, aby nebola vysušená, ale pekne šťavnatá, no zároveň správne prepečená, je hotové umenie. Často sa na…