Mäso

Zemiaková placka plnená mäsom

Väčšina z nás je zvyknutá na to, že príloha ku mäsu býva často zelenina, ryža alebo zemiaky. Ale mäso a zemiaková…

(4.1 / 5)

Pravý domáci tatarák

Buď ho milujete alebo nenávidíte. Tatarák bola kedysi klasika v každom pohostinstve. Neskôr bol zakázaný a v Českej republike dostal viac…

(4.1 / 5)

Tortily s kuracím mäsom

Asi každý, kto má rád domácu stravu, pozná ten pocit, keď jednoducho neviete, čo by ste mali navariť. Niekedy chcete niečo…

(4.1 / 5)

Kura na kapuste

Kura na obed je už akási klasika, ktorú oceníme nielen v nedeľu. Avšak, niekedy už máme jednoduchých pečených kuracích stehien dosť,…

(4.1 / 5)

Soté v syrovej omáčke

Poznáte to, nestíhate a potrebujete navariť niečo rýchle, ale zároveň chutné. Vtedy vám určite napadne najjednoduchšia možnosť, a tou je soté.…

(4.1 / 5)

Bravčová panenka so slaninou

Urobiť dobrú bravčovú panenku tak, aby nebola vysušená, ale pekne šťavnatá, no zároveň správne prepečená, je hotové umenie. Často sa na…

(4.1 / 5)
x