Kto by ich nemal rád? Nepečené včelie úliky s fantastickou plnkou sa často objavujú práve na sviatočnom stole. Stačí si vytvoriť…
Máte doma staré rožky a neviete, čo s nimi? Ak práve nemáte chuť na plnku alebo mäso ani nerobíte, možno vás…
Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…
Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…
Nebaví vás už k mäsu dookola pripravovať pečené, varené, či pučené zemiaky? Hľadáte niečo, čo bude trochu netradičné, no použijete domáce…
Na skvelý recept sme narazili v skupine Rady a recepty starých mám na nezaplatenie a zdieľala ho pani Mária. Robila domáce korbáče…