Fotorecepty

Domáci cesnakový prášok bez pridania umelých látok

Cesnakový prášok je ako korenina celkom nenahraditeľný. Nie do každého jedla sa totiž hodí pretlačený ostrý cesnak, ale skôr jemnejšia chuť,…

(4.1 / 5)

Domáce cookies z dvoch druhov čokolády

Cookies patria k najjednoduchším koláčikom, ktoré nepoznajú nikoho, kto by ich nemal rád. Podľa toho ako ich upečiete vedia byť chrumkavé, alebo…

(4.1 / 5)

Domáce špenátové cestoviny so syrom podľa tradičného talianskeho receptu

O tom, že talianska kuchyňa je vychýrená aj v tých najodľahlejších kútoch sveta niet pochýb. No pripraviť talianske jedlo dobre si vyžaduje tiež…

(4.1 / 5)

Čerešňová maškrta pre deti

Robí sa podobne, ako marmeláda, no v konečnom výsledku je to fantastická pochúťka pre deti. Chutí geniálne a zamilujú si ju hlavne vaše…

(4.1 / 5)

Vrstvená krémová torta

Počuli ste už niekedy o egyptskej torte? Jedná sa o vrstvenú tortu s tromi korpusmi, s fajnovým krémom a skvelou chuťou.…

(4.1 / 5)

Koláč s čučoriedkami z jedného plechu

Neviem ako vy, ale ja som si namiesto klasických palaciniek obľúbila tzv. pancakes, ktoré sú menšie, hrubšie, no stále vláčne. A…

(4.1 / 5)
x