Fotorecepty

Ryžový nákyp

Vedeli ste, že ryžový nákyp nemusí byť len pripomienka sladkého obedu zo základnej školy? Ak pridáte k svojmu vareniu aj trochu…

(4.1 / 5)

Pečená mrkva s medom a čili

Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…

(4.1 / 5)

Ako uvariť ryžu, aby sa vždy podarila

Každý človek varí ryžu trochu inak. Ja napríklad som podedila postup od maminy a ryžu varím vždy podľa jej receptu. Keď…

(4.1 / 5)

Vyprážaná plnená parenica

Ak máte radi naozaj sýte jedlo, pripravte si túto špecialitu. Vyprážaná plnená parenica, ideálne podávaná s čerstvou zeleninou a zemiakmi alebo…

(4.1 / 5)

Kysnuté cesto, ktoré nevyschne

S kysnutým cestom býva napríklad pri závinoch niekedy problém, že na druhý deň je pomerne suché a nepomôže mu ani plnka…

(4.1 / 5)

Kakaové kocky s čokoládovou polevou

Kakaové kocky sú dezert, ktorý budete vždy radi podávať. Vyrovná sa aj čokoládovým zákuskom z cukrárne a nepotrebujete žiadne zložité postupy…

(4.1 / 5)
x