Poznáte pita chlebík? Ideálny k šošovicovému dhalu, rôznym nátierkam alebo k hummusu. Pita placky si však môžete dať aj k mletému…
Bleskové žemle podľa tohto receptu mám vždy v mrazničke. Keď nám doma dôjde všetko pečivo, vytiahnem ich, nechám asi 30 minút…
Použili ste už niekedy cuketu aj v sladkých koláčoch? Ide síce o kráľovnú zeleniny, no v koláčiku je neskutočne vláčna a…
S jarou či s Veľkou nocou sa mnohým spája pečenie takzvaného mazanca. Nie je to nič komplikované a skúsený kuchár či…
Vynikajúca fašírka je proste klasika, ktorú milujú asi všetci. Nie každý však pozná ten najlepší recept, vďaka ktorému si ju dokážete…
Aj vy milujete fornetti, ktoré sa premenovali na minitky? Pokiaľ však ich predajňu nemáte v blízkosti a máte chuť na vynikajúcu…