Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…
V niektorých krajinách sa za tradičné palacinky považujú tzv. pancakes. Sú trochu nadýchanejšie, pripomínať by vám mohli väčšie dolky. Ja osobne…
Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…
Tento koláč je skvostom talianskej domácej pekárne. Tentoraz však nie je nadýchané cesto, ale plnka! Lahodná čokoládová chuť sa výrazne dopĺňa…
S naozaj zaujímavými šalátmi sa stretávame len výnimočne. Tie najväčšie lahôdky majú možnosť ochutnať len ľudia, ktorí sa pravidelne zúčastňujú fantastických recepcií…
Základom dobrej stravy je aspoň jedno teplé jedlo denne.To nám do hláv vštepovali ešte ako malým deťom, no pravdou to ostáva…