Zaváranie

Vegetariánsky kaviár zo zelených paradajok

Leto sa pomaličky končí, tak prečo nevyužiť posledné domáce plodiny a nepripraviť si niečo naozaj chutné? Tento zeleninový kaviár si zamilujete po…

(4.1 / 5)

Paradajky s jabĺčkami v sladkokyslom náleve

Paradajky v náleve sú skvelým spôsobom, ako si uchovať domáci produkt aj na zimu. Netreba z nich hneď robiť kečup alebo pretlak. Dajú…

(4.1 / 5)

Chutná miešaná čalamáda

Čalamáda je perfektný nakladaný šalátik takmer k akémukoľvek jedlu najmä počas zimných mesiacov, kedy nám vitamíny v podobe zeleniny obzvlášť chýbajú. Ibaže väčšina…

(4.1 / 5)

Zaváraný šalát na zimu z hrášku a uhoriek

Hovorí sa, že v zime najlepšie zahreje kyslé. Možno preto, že vás po ňom strasie a možno je to len celkom hlúpe porekadlo.…

(4.1 / 5)

Domáci nevarený ríbezľový džem

Málokto varí ríbezľový džem rád, pretože je s ním veľa roboty. Výsledná konzistencia džemu so zrniečkami veľmi nechutí. Dnes vám však ukážeme,…

(4.1 / 5)

Nakladané uhorky s kapustou

Som človek, ktorý miluje uhorkové šaláty, kapustové šaláty, vlastne šaláty vo všeobecnosti. Vždy sa snažím mať doma zavarených viac druhov kompótov a…

(4.1 / 5)
x