Existuje mnoho receptov na čokoládovo-kokosové rolády. Tento je však podľa môjho názoru jeden z najlepších. Pri roládach mám vždy problém. Buď…
Kyslá smotana je vďačná zložka, ktorá sa používa najmú v začiatkoch pečenia ako plnka. Jej kvality však netreba podceňovať. Ak sme napísali,…
Taliani sú síce obľúbenejší ako tvorcovia fantastických cestovín, no vedia urobiť aj naozaj nebesky dobré sladkosti. Medzi jednu z nich patria aj …
Veľmi preslávený koláč, ktorý možno poznáte aj vy. Dezert sa v originálnom znení nazýva „Tarte Tatin“ a jedná sa o francúzsky…
Sezóna jesenného ovocia je v plnom prúde a aj máte zrejme doma kopu hrušiek. Aby ste nemuseli všetky zavárať alebo ich nenechali pohniť,…
Ochutnali ste už niekedy chalvu, chak-chak, alebo uram? Ak áno, máte bod k dobru! Lenže vyskúšali ste ich niekedy pripraviť aj doma?…