Fantastické piškótové cesto, výborná plnka s mascarpone a jahody. Dokonalý a svieži dezert si zamilujú všetci, ktorí nemajú radi ťažké krémy…
Máte radi čokoládové dezerty? Parížska torta je potom určite TOP! Do cesta nejde žiadna múka, nahrádza ju strúhanka. Už ste niekedy…
Už od nepamäti boli čokoládové zákusky tie najobľúbenejšie. Kedysi, keď bola čokoláda nedostatkový tovar, dezerty sa podávali len v lepšej spoločnosti,…
Dobrý, nadýchaný korpus je základom všetkých koláčov a tort. Bez toho môžete na tanieri podávať naozaj pôsobivý a vyšperkovaný zákusok, no…
Máte v chladničke šľahačku a nemáte ju ako využiť? Prichádzame so skvelými nápadmi! Náš tip je ale úplne jednoduchý a bez…
Na tento recept sme narazili v skupine na Facebooku a keďže sa jedná o klasiku, ktorú ale doma takmer vôbec nepripravujeme,…