Na internete často nájdete jednu otázku, ktorá sa vyskytuje najčastejšie. Ako pripraviť palacinky tak, aby boli ako tenučké, no pritom nadýchané…
Najjednoduchšia omáčka je tá, do ktorej nejde veľa surovín. Pri omáčkach patria medzi základné suroviny maslo a smotana, no dnes sa…
Po novom sú počas sviatkov obchody zavreté, čo mnohí vítame. Sťažujú sa len tí, čo si ráno nemôžu zájsť po čerstvé…
Zeler je veľmi aromatická zelenina, ktorú často používame práve do poctivého vývaru. Veľkou výhodou však je, že vám môže nahradiť aj…
Chystáte sa pripravovať kuracie stehná? Namiesto toho, aby ste ich len klasicky upiekli a podávali s ryžou, vyskúšajte k nim pridať…
Chlebík vo vajíčku pozná snáď každý. Je to ten najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako sa zbaviť pečiva, keď nám ostalo a…