Tipy na večeru

Originálny gruzínsky šašlík

V minulosti sa gruzínsky šašlík pripravoval ako ražniči z jahňaciny priamo na ohni. Dnes sa kuchári snažia pôvod receptu zachovať, no obohacujú ho…

(4.1 / 5)

Karfiolový kastról a pizza v jednom

Medzi letnú zeleninku nepochybne patrí aj chutný karfiol, preto je priam nevyhnutné, aby ste si nejaký dobrý receptík ukuchtili aj u vás…

(4.1 / 5)

Ukrajinský slaný chlebík so slaninovo-zemiakovou plnkou

Ak ste sa niekedy ocitli v Haliči, určite ste ochutnali ich lokálnu špecialitu – haličský koláč. Ak nie, potom si ho môžete…

(4.1 / 5)

Moldavské pečené slimáky so syrom a s bylinkami

Tradičné moldavské pečivo je dobrotou, na ktorú sa nezabúda. Dá sa pripraviť z rôznymi náplňami, na sladko aj na slano, ale dnes…

(4.1 / 5)

Vyprážané cuketové prstence s parmezánom a ricottou

Milujete sezónne cukety ako my? Potom by ste rozhodne mali vyskúšať tento vynikajúci a rýchly taliansky recept na vyprážané cukety. Sú šťavnaté,…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia zapečené s pikantnou kyslou kapustou a mladými zemiačikmi

Máte chuť na niečo tradično-netradičné? Tieto kuracie prsia zapekané s kyslou kapustou sú to práve, čo by ste mohli ochutnať. Kyslosť v kombinácii…

(4.1 / 5)
x