Či už túžite po nových chutiach na sendvičoch, zelenine, zemiakoch alebo mäse, určite by ste mali siahnuť po ochutenom masle. Práve…
Pamätám si, že ako malá som vždy ohŕňala nos nad touto zeleninou. Dnes ju však často používam do polievok alebo ako…
Netradičná kombinácia exotických citrusov a domácich jabĺk s kuracím mäsom môže vyčarovať v ústach hotové nebíčko. Ako vieme, hydina a ovocie k sebe dokonale pasujú.…
Každá gazdiná vie pripraviť bravčové mäso na niekoľko spôsobov. Zvyčajne sú to však rezne alebo bravčové kúsky na šťave, keďže často…
Väčšina z nás zvykne robiť fašírky z bravčového mäsa overeným spôsobom. Táto klasika nás však môže po čase omrzieť, preto by…
Univerzálne kuracie prsia sú mäsom, z ktorého sa dá uvariť prakticky všetko. Pre nikoho sú možno suché, pre iného je to najkvalitnejšie…