Tipy na obed

Kuracie nugetky

Keď pripravujeme mäso, najmä keď ho vyprážame, chceme, aby bolo vo vnútri šťavnaté a na povrchu krásne chrumkavé. Niekedy sa to…

(4.1 / 5)

Lenivé zemiakové knedličky

Asi každá z nás má niekoľko overených receptov, ktorých súčasťou sú varené, pečené alebo vyprážané zemiaky. Mnohí ich obľubujú aj plnené alebo,…

(4.1 / 5)

Frittata so špenátom a ricottou

Omeleta je u nás veľmi známa ako forma raňajok. Táto výdatná talianska verzia je skôr vhodnejšia ako obed alebo večera. Táto pochúťka…

(4.1 / 5)

Pita pilaf

Pilaf je tradičným pokrmom najmä v krajinách Východnej Európy a obľube sa teší i v juhoázijskej kuchyni. Chutné jedlo, ktorého hlavnou…

(4.1 / 5)

Toskánske kuracie prsia s cesnakom a sušenými paradajkami

Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top…

(4.1 / 5)

Vyprážané mäsové taštičky v mäkkom kefírovom ceste

Tradičné mäsové taštičky sú perfektným výberom večere, ale aj slaného koláča. Milujú ich najmä muži, čo vás pri zhliadnutí receptu nijako…

(4.1 / 5)
x