Väčšina z nás zvykne robiť fašírky z bravčového mäsa overeným spôsobom. Táto klasika nás však môže po čase omrzieť, preto by…
Univerzálne kuracie prsia sú mäsom, z ktorého sa dá uvariť prakticky všetko. Pre nikoho sú možno suché, pre iného je to najkvalitnejšie…
Ste obľúbencami majonézových alebo naopak „čistých“ šalátov? Tento si môžete pripraviť na oba spôsoby, stačí nahradiť majonézu bielym jogurtom a z ťažšieho je…
Kuracie mäso najlepšie chutí v kombinácii s rôznymi druhmi korenín. Tento fakt platí hlavne v prípade, že sa kuracinu rozhodnete marinádovať a neposypete ju len…
Kurací šalát sa v reštauráciách bežne podáva ako kurací koktejl. A niečo na tom naozaj bude, pretože práve tento druh šalátov je skôr…
Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no…