Tipy na obed

Rýchle špagety bolognese s čerstvými paradajkami

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo by ste chceli jesť ako posledné jedlo, ak by ste si mohli vybrať? Pre…

(4.1 / 5)

Zbojnícky špíz

Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…

(4.1 / 5)

Domáca cesnačka so syrom

Cesnak, známy aj ako prírodné antibiotikum má mnoho blahodarných účinkov pre naše telo. Preto by sme ho mali konzumovať čo najčastejšie.…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia v šampiňónovej omáčke

Bleskový obed z kuracieho mäsa a voňavých šampiňónov máte pripravený veľmi jednoducho a potrebovať budete len zopár surovín. Nenáročné jedlo, ktoré…

(4.1 / 5)

Kuracie plnené kapsy

Každá dobrá gazdinka má zrejme v chladničke alebo mrazničke kuracie prsia. Vždy nás zachránia, keď nevieme, čo variť. S kuracími prsiami…

(4.1 / 5)

Segedínsky guláš

Nájde sa nejaký milovník mäsa, ktorému by nechutil segedínsky guláš? Hľadať ho by bolo asi veľmi náročné, no pripraviť si túto…

(4.1 / 5)
x