Na prelome jari a leta sa môžeme tešiť na voňavé, červené a sladké plody našich záhradiek – jahody. A kde ich využiť lepšie, ako…
Vo Francúzsku volajú „julienne“ zvláštny spôsob rezania mladej zeleniny. V našom chápaní to však znamená niečo iné. Ide o vynikajúcu zemiakovú misku plnenú…
Prečo neskúsiť aj recepty zo zahraničných kuchýň? Tento fantastický recept na mliečnu ryžovú kašu vás celkom dostane. Pochádza priamo z Turecka a pripravuje…
Receptov na lievance existuje obrovské množstvo. Nečudo, tento chutný pokrm sa dá pripravovať na sto spôsobov. Kto už niekedy lievance robil…
Jačmennú kašu si väčšina z nás pamätá ako raňajky u babičky. Doma sme ju nechceli, pretože bola príliš zdravá. Viac nám chutili džemy,…
Tento nezvyčajný recept je určený najmä pre milovníkov domácich syrov. Nie nadarmo sa vo väčšine domácností preferuje syr ako produkt prospešný…