Chuť na čosi sladké nás postihne kedykoľvek, najčastejšie vtedy, keď nemáme nič po ruke. Kúpiť si nejakú sladkosť je najjednoduchšie, skúste…
Ako často využívate v kuchyni cícer? Z tejto čoraz populárnej suroviny sa dokonca dajú pripraviť aj dezerty. To však nie je…
Pri tomto recepte je dôležité, aby sme mladé zemiaky nechali minimálne hodinku marinovať. Ak tak urobíte, tento recept si obľúbite. Keď…
Jar je sezóna, kedy telu doprajeme čerstvosť v podobe fajnovej zeleniny a ovocia. Ak aj vy s teplom prechádzate skôr na…
Krásne slnečné počasie, ľahký vánok a voľný deň, to všetko nás vyháňa na prvé grilovačky. Ak nie ste milovníkom mäsa, alebo…
Receptov so zemiakmi nikdy nie je dosť. Sú skvelou a jedinečnou prílohou, môžeme ich variť, urobiť z nich kašu, potrieť ich…