Počasie tento rok hubám prialo a teda je ich viac než dosť. Okrem veľmi rýchlej a obľúbenej praženice s hubami existuje…
Sezóna gaštanov je v plnom prúde a preto je načase si pripraviť domáce gaštanové pyré. Túto sladkú pochúťku môžete použiť do…
Premýšľate nad tradično-netradičnou prílohou k mäsu? Vyskúšajte pečené zemiaky so sladkou cibuľkou a chuť vášho mäsa dostane úplne inú dimenziu. Pochutia si malí…
Prichádza obdobie jesene a dažďov. Čaká vás čoraz viac lenivých sobôt strávených pred televízorom. Preto vám prinášame aspoň recept na úžasný…
Receptov na takú pravú haruľu existuje neskutočné množstvo. Obmieňajú sa koreniny, prísady a jednotlivé pomery. Čo tak ale nahradiť základnú surovinu-zemiaky?…
Taliani sú síce obľúbenejší ako tvorcovia fantastických cestovín, no vedia urobiť aj naozaj nebesky dobré sladkosti. Medzi jednu z nich patria aj …